Blog

Leiri tulee taas!

F5CF975B-DBB8-48E5-9CFD-DDE48E91F21FLeiri tulee taas! Reclaiming Finland järjestää Louhikko suvisapatin Oulussa 3-4.8.2019. Teemana Louhi. Ohjelmassa maagisia työpajoja lauantaina. Mahdollisuus yöpyä teltassa. Hinta: 30€ (jäsenet 10 €). Lisätietoa ja ilmoittautumiset:  finlandreclaiming@gmail.com. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja noituustaustastasi.

 

Ilon Valkeat lähestyvät

1FA55E74-172E-422F-AB78-EF0C189A3771

Reclaiming Finland ry on mukana Ilon valkeat hyvinvointimessuilla 23.2 klo 10-17, Pohjankartanon koululla Oulussa. Tule moikkaamaan meitä, 2.kerros myyntipaikka 90!

Esittelemme Blue fire -reikiä ja myynnissä on ihastuttavia reikillä ladattuja tuotteita. Voit myös varata ajan Blue fire -reiki näytehoitoon hintaan 10 €/n.5 min. Varauslista hoitoihin löytyy myyntipöydältä.

EB452A06-BEE5-4CDF-A38F-0BA0A54C2460.jpeg

Lisätietoa: Ilon Valkeat

 

Blue fire -reiki

Blue fire -reiki on shamanistisen reikin suuntaus, jossa yhdistyy kaksi erilaista henkistä traditiota. Se pohjautuu amerikkalaiseen Feri traditioon sekä japanilaiseen Reikin eli henkisen parantamisen traditioon. Sen kehitti amerikkalainen Carrie Norwood vuonna 2006. Siniliekki kollektiivin hoitajat ovat ensimmäisiä tämän hoitomuodon opettajia Suomessa.

blue fire reiki

Usui reikin ja Blue fire -reikin erot ovat:

  • Energian tuntu – vaikkakin Blue fire -reiki on samaa universaalia energiaa kuin Usui reiki, niin BFR:n energia koetaan usein hurmoksellisena. Ei ole lainkaan tavatonta nauraa hoidon aikana!
  • Parantava sininen liekki Sininen liekki on alkemian kuuma energia. Vasta energiaan vihityt kokevat usein itsensä energisiksi ja kurssin jälkeen he tuntevat halua luoda tai tehdä jotakin merkittävää.
  • Filosofiana on ”tehdään sitä mikä toimii”. Reikin luonnollisuutta korostetaan.
  • Kehon liike, ääni -sekä hengitys väylänä johdattaa energiaa
  • Blue fire -reiki symbolit
  • Intuitiivisuus –jokainen ihminen on erilainen ja niin on myös jokainen hoitaja, sekä hoitotapahtuma.

Karuna Ki

Karuna Ki tarkoittaa ”myötätunnon energiaa” tai ”myötätunnon energian johdattamaa väylää”.

wisdom-of-kua-yin-gallery-2

Karuna Ki Master kurssi on Usui reikin itsenäinen jatko-osa. Kaikki Karuna systeemit ovat saaneet alkunsa Kathleen Milnerin varhaisesta työstä, mutta sen symbolit ovat usean Reiki masterin kanavoimia. Jos haluat opiskella Karuna Ki:tä sinun täytyy olla Usui Reiki master. Karuna Ki Master kurssi sisältää Karuna Ki symbolit (jotka syventävät reiki tietouttasi), meditaation sekä ääniharjoituksia. Kurssi opiskellaan yhdessä osassa.

 

Kultaisen säteen Sekhem

Sekhem (Seichim-Seichem-SKHM) energiahoitomuodon kehitti yhdysvaltalainen Patrick Ziegler. Sekhem on tulista energiaa, joka sopii erityisesti ihmisille, joilla on vaikeuksia tunnustaa omaa voimaansa.

sekhmetpic

Vaikutukseltaan voimakkaasti puhdistava Sekhem-energia on tulisempaa kuin enemmän maanpiirin energioihin nojaava Reiki. Harjoitukset ovat kehollisia ja energiaa nostattavia. Sekhem symbolit ovat kolmiulotteisia eli ne kuvitellaan tilaan oman kehon ympärille.

Sekhem koulutus auttaa havaitsemaan energian herkemmin ja se kehittää kykyä visualisoida. Sekhem-energian vaikutus ulottuu eheyttävästi ja tasapainottavasti kaikille olemuksemme tasoille – kehon, mielen, tunne- ja mentaalikehon sekä sielun ja hengen tasoille.

Usui Reiki ryoho

Mitä Reiki on?

Reiki on japanilainen parannus- ja terveydenhoitomenetelmä, jonka kehittäjä oli japanilainen Mikao Usui (1865-1926). Reiki sana tarkoittaa maailmankaikkeuden energiaa. Sana ryoho tarkoittaa hoitomenetelmää. Reiki on maailmankaikkeuden energian eli elinvoiman välittämistä hoitajan kautta hoidettavalle reikin menetelmin.

Reiki on osa holistista, eli kokonaisvaltaista maailmankuvaa. Kaikessa elävässä virtaa hienotasoinen elämänvoima, jota on eri kulttuureissa kutsuttu eri nimillä (prana, ki, mana, väki). Kaikki ilmenevä on energiaa ja värähtelyä, myös näennäisesti kiinteä aine, josta fyysinen kehommekin muodostuu. Meidän kehossa on useita kerroksia. Näkyvä aine on ikäänkuin jäävuoren huippu. Reikin avulla pystymme vaikuttamaan kehon toimintaan vaikuttamalla näihin energeettisiin osiin.

Mitä reikihoidossa tapahtuu?

Reikihoidossa hoidettava makaa rentoutuneena alustalla ja hoitaja välittää hänelle energiaa käsiensä kautta. Reiki harmonisoi ihmisen eri olemuspuolet, rentouttaa ja lievittää stressiä. Reiki toimii parhaiten länsimaisen lääketieteen tukena, eikä se koskaan korvaa lääkärin määräämiä tutkimuksia ja hoitoja. Voidaan sanoa, että kun lääkkeillä hoidetaan yleensä oireita, niin Reikin avulla voidaan hoitaa sairauden ytimessä olevia juurisyitä jo ennen kuin ne ilmenevät sairauksina fyysisellä tasolla.

holistic-treatments-2

Reikin avulla pystytään avaamaan energeettisiä tukkeumia energiakeskuksien eli chakrojen kautta. Tukkeuma voi sijaita mielessä, ajatuksissa, tunnetasolla tai jo sairautena/epämukavana olona fyysisessä kehossa. Reikiä on käytetty toimivana hoitomuotona mm. kroonisista kivuista kärsiville, Hiv/Aids potilaille sekä kuoleville, ja heidän läheisilleen.

Reiki mm. rentouttaa, poistaa stressiä ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Reiki on aina turvallista ja sillä voi hoitaa myös eläimiä, sekä lapsia.

Miten reikihoitajaksi tullaan?

Kuka tahansa reikistä kiinnostunut voi opiskella reikihoitajaksi. Reikihoitajan polulle kuuluvat meditaatio ja itsehoito, joiden tarkoituksena on puhdistaa, tasapainottaa ja valmistaa elämään reikin periaatteiden mukaisesti.

Reikin opetuksessa on kolme tasoa;

shoden (taso 1), okuden (taso 2) ja shinpiden (taso 3):

1-tasolla oppilas oppii perustiedot reikistä ja sen historiasta. Oppilas oppii miten hoitaa itseään ja muita. Reikin periaatteet opitaan.1.tason viritys eli energiakanavien aukaisu.

2-tasolla oppilas oppii reikin symbolit ja kaukohoidon, kehon skannaamisen ja sairauksien paikantamisen. 2.tason viritys eli herkistäytyminen, energian voimistaminen.

3A tasolla oppilas oppii mastersymbolin ja sen käytön. Tekemisestä tulee ei-tekemistä. Reikin piiri sulkeutuu.

3B taso on opettaja eli mestari-aste: välitetään tieto siitä miten energian aktivoituminen on suoritettava. Valmennetaan toimimaan reikihoitajana ja opettajana.

Kolmannen tason eli mastertason vihkimyksen saatuaan oppilaasta tulee opettaja ja hän on valmis opettamaan kaikkia reikin tasoja. Oppilas itse määrittelee sen, milloin hän kokee olevansa valmis opettamaan muita.

Reiki on työkalupakki ja elämän mittainen matka. Reiki vaikuttaa vain, kun sitä käyttää! Ja kerran sen virtaan kytketty ihminen ei koskaan kadota yhteyttä.